2D naar 3D model

Een ontwerp van 2D naar 3D model omzetten kan erg nuttig zijn. Een 3D model geeft veelal een duidelijker beeld van een product of onderdeel. Bij een 3D model ziet men vaak sneller hoe een product er uit gaat zien, dit in tegenstelling tot een 2D model.

Bij het zien van een hoop lijnen door elkaar kan erg  snel verwarring ontstaan. Werktuigbouwkundige tekeningen worden daarom vrijwel altijd in 3D geleverd. Bij de productie van onderdelen blijft een 2D maattekening op de werkvloer wel benodigd voor het controleren van maten.

Eenvoudig van 2D naar een 3D model

Wij bieden de mogelijkheid om bestaande 2D modellen om te zetten naar 3D. Populaire digitale formaten, zoals dxf en dwg, kunnen hiervoor bijvoorbeeld worden gebruikt. Maar ook tekeningen die op papier zijn gemaakt, de zogenaamde hardcopy's, zetten wij moeiteloos om naar een 3D model. Zowel enkelstuk onderdelen als assemblage tekeningen kunnen wij verwerken. Deze kunnen apart of als samenstellingen worden opgebouwd.

Bel ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

2D of 3D modellen ook direct laten vervaardigen?

Met onze specifieke kennis, ruime ervaring en netwerk aan toeleveranciers kunnen wij uw 2D model of 3D model direct laten produceren

Een nieuw 3D ontwerp laten maken?

Uiteraard kunt u bij Niivotec ook terecht voor nieuwe 3D ontwerpen.

Neem contact op

2d-naar-3d-model

2D naar 3D model