3D CAD ontwerp

Een 3D CAD ontwerp wordt vaak gebruikt voor het maken van nieuwe producten en technische documentatie. Hiermee kan handmatig tekenwerk worden vervangen door een geautomatiseerd proces. Met een 3D ontwerp helpen wij klanten ideeën te verduidelijken en concepten te visualiseren. Op deze manier krijgt men vaak snel een duidelijk beeld van een ontwerp.

Ook kunnen we met een 3D ontwerp simuleren hoe producten zullen presteren voordat ze worden gemaakt. Dit kan onder andere met behulp van bewegende modellen, een flow analyse of krachtensimulaties. Tijdens de engineering fase wordt deze ontwerptechniek veelvuldig toegepast. De meest uiteenlopende complexe 3D modellen kunnen op deze manier worden gemaakt.

Expert in 3D CAD ontwerpen

Vanwege jarenlange ervaring zijn we inmiddels uiterst ervaren in het maken van een 3D CAD ontwerp en algemene productontwikkeling. We kunnen een 3D CAD ontwerp aanleveren voor productvisualisatie, prototypes en maakindustrie. Bovendien kunnen alle gemaakte modellen worden gebruikt voor meerdere vormen van fabricage. Denk hierbij aan draai- en freeswerk of 3D printen. De gemaakte modellen kunnen door ons in elk gewenst formaat worden aangeleverd.

Van innovatieproces tot productie

Als full-service werktuigbouwkundig ingenieursbureau zijn wij betrokken bij het gehele ontwerpproces, van idee tot en met productie. Omdat wij een groot team van specialisten hebben, kunt u ook de productie aan ons toevertrouwen.

Door onze ervaring weten wij precies welke machines vereist zijn voor fabricage of nabewerkingen. Zo heeft u altijd één centraal aanspreekpunt. Bel ons direct voor een vrijblijvende offerte of afspraak.

Neem contact op

Sensor-PH

Sensor-Assy