3D naar 2D tekening

Een 3D naar 2D tekening laten omzetten draagt vaak bij aan het versnellen van het productieproces.

Vaak als de ontwikkeling van nieuwe producten is in volle gang is, onderdelen nog moeten worden geproduceerd, de tijdsdruk hoog is, stapelen werkzaamheden zich verder op en tijd tot uitlevering dringt. Juist op die momenten is het fijn als u bepaalde werkzaamheden uit handen kunt geven. Wij zetten uw ontwerp snel om van 3D naar 2D tekening zodat deadlines toch worden gehaald.

Om doorlooptijden hoog te houden zetten we voor onze klanten veel 3D-modellen om naar 2D productie tekeningen, deze blijven onmisbaar op de werkvloer. Met behulp van 2D productietekeningen kan immers worden gecontroleerd of een product voldoet aan de gewenste maatvoering. Ook zijn ze handig bij het maken van een gegevensblad of product beschrijving.

Laat ons uw ontwikkelde onderdelen al tijdens de ontwerpfase van 3D naar 2D tekening converteren. Wij kunnen alle 3D modellen omzetten in duidelijke en professionele 2D productietekeningen geheel volgens uw eigen huisstijl, afgestemd op uw eisen en wensen. Hierdoor kunt u zich volledig en zonder zorgen richten op uw 3D productontwikkeling. Parallel hieraan kunt u uw producten direct laten vervaardigden op de werkvloer.  Uw werk is bij ons in vertrouwde handen.

3D CAD modellen direct laten produceren?

Naast het omzetten van 2D productie tekeningen produceren we ook onderdelen. Heeft u al 3D bestanden in uw bezit en wilt deze omzetten en tevens laten produceren? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze brede kennis en jarenlange ervaring zijn wij in staat vrijwel alles voor u te produceren.

Wilt u specifieke 2D tekeningen die door CNC machines kunnen worden ingelezen? Ook hiervoor kunt u uiteraard bij ons terecht. We leveren u hiervoor dan het juiste bestandsformaat aan.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

 

Uw files direct van 3D naar 2D omzetten?

Neem contact op