3D visualisatie

Wat is 3D visualisatie?

Al voordat een product daadwerkelijk is gemaakt is het mogelijk om het product visueel weer te geven. Dit kan met behulp van 3D visualisatie. Met speciale software kan een digitaal gemaakt 3D model tezamen met materialen digitaal en fotorealistisch worden weergegeven op een computerscherm of aangeleverd als digitaal foto bestand.  Het geeft sneller een goed beeld van een 3D concept dan een 2D productie tekening. Om die reden wordt het daarom ook veelvuldig toegepast tijdens presentaties.

Een real-time 3D-rendering geeft resultaten direct weer en de verkort tijd om realistische 3D product Visuals te maken wat extra kosten bespaard. Een 3D model kan worden gemodelleerd tot het volledig naar wens is.

Door gebruik te maken van fotorealistische statische afbeeldingen of dynamische weergave kan een ontwerp van alle aanzichten worden bekeken en kan positief bijdragen aan een professionele presentatie. Dit maakt besprekingen over uw project een stuk eenvoudiger.

In overleg kunnen wij de stijl aanpassen en uiteraard ook het detailniveau.

Bel ons direct voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. 

 

Uw 2D tekening laten visualiseren?

Ook uw bestaande 2D tekening kunnen wij voor u omzetten in een 3D model. Uw tekeningen kunt u daarvoor zelfs in hardcopy aanleveren.

Neem contact op

3d-visualisaties-1

Elektronica-behuizingen-kl