Techniek en zorg

Domotica als hulpmiddel omdat de zorg in Nederland verandert. Vanwege de toenemende vergrijzing wordt steeds vaker beroep gedaan op techniek in de zorg. Hierbij kan Domotica uitkomst bieden.

 

Domotica, engineering innovaties in de zorg

Domotica wordt ook wel huisautomatisering genoemd. Deze vorm van automatisering draagt bij aan het welzijn van de ouder wordende, of de van ziekte revaliderende mens.

Het systeem biedt hierbij vooral ondersteuning, waardoor het leven een stuk aangenamer en comfortabeler wordt gemaakt. Het moet bijdragen aan het begunstigen van een langer en veiliger zelfstandig leven. Juist nu de zorgsector het zwaar heeft wordt de roep naar deze methoden steeds luider.

Techniek biedt efficiënte, praktische en kostenbesparende methoden. Wij dragen hier graag aan bij en helpen mee aan het ontwikkelen van 'best practices'.

Door onze specifieke kennis van zowel techniek als menselijk lichaam, zijn wij in staat om passende oplossingen te bedenken. We ontwikkelen technische producten voor volledig geïntegreerde totaaloplossingen die de gezondheid en het welzijn van mensen verbeterd. Bel ons direct voor meer informatie of een afspraak.

 

Ook voor projectmanagement

Heeft u een bestaand engineering project voor een toepassing in de zorg of een andere sector, en kampt u met tijdelijke onderbezetting? In veel gevallen kunnen wij uw project, of een deel ervan, moeiteloos overnemen. Neem gerust contact met ons op, wij vertellen u graag wat er mogelijk is.

 

Neem contact op

engineering-en-zorg-1

engineering-en-zorg