Fijnmechanica

Fijnmechanica als industriële bewerkingen

Fijnmechanica is een technische discipline gericht op het ontwerpen en bouwen van kleinere precisie onderdelen en apparatuur. Hierbij wordt vaak van verschillende soorten meet- en controlemechanismen gebruik gemaakt.

Aan de eindproducten worden betreft nauwkeurigheid vaak hoge eisen gesteld. Om aan deze eisen te kunnen voldoen is een modern uitgerust machinepark noodzakelijk. Hier moeten vele materialen volgens de nieuwste technologieën uiterst nauwkeurig bewerkt kunnen worden.

Complexe fijnmechanische bewerkingen

Wij zijn bekwaam in de algemene brede werktuigbouwkunde, waaronder fijnmechanica en product engineering. Ons ervaren team, bestaand uit engineers en instrumentmakers, heeft alle kennis in huis om de meest complexe onderdelen te vervaardigen.

Aandacht voor techniek én financiën

Bewerkingen zoals draai-, frees-, las- en plaatwerk kunnen wij met grote precisie produceren. Daarbij letten wij niet alleen op het technische, maar óók op het financiële plaatje. Beide factoren bepalen immers of iets maakbaar en haalbaar is. We kunnen kwalitatief hoogwaardig werk bieden tegen schappelijke prijzen.

Fijnmechanica allround specialist

Wij zijn niet alleen fijnmechanica specialist in het bewerken van staalsoorten, staallegeringen en kunststoffen, maar ook vele non-ferro’s, waaronder koper, aluminium, zink, brons en messing, kunnen wij moeiteloos bewerken.

U kunt onder andere bij Niivotec terecht voor de volgende industriële bewerkingen:

  • CNC draaien en CNC frezen
  • Kotteren
  • Tappen, boren, zagen
  • Brootsen, trekfrezen, steken
  • Walsen, zetten
  • Laswerken
  • Lijmverbindingen

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen?

Neem snel contact met ons op voor een afspraak en een vrijblijvende offerte.

Een engineering project uitbesteden?

Komt u (tijdelijk) handen te kort of mist u een expert op het gebied van engineering? Ook projectmanagement kunt u rustig aan ons uitbesteden.