Plaatwerk behuizing met IP65 normering

Bijzonder solide en waterdichte plaatstalen behuizing met IP65 normering. Verkregen door een speciaal vervaardigde compartimenten constructie waardoor water gescheiden blijft van rest-vertrekken. Specifiek ontworpen voor inbouw van printplaten en elektronische apparatuur in natte omgevingen.

Elektronica behuizingen

Voor verschillende klanten maken wij vaak speciaal op maat gemaakte elektronica behuizingen. De afmetingen variëren hierbij van groot tot zeer klein (enkele centimeters van formaat). Dit geheel afgestemd op specifieke eisen en wensen van de klant.

De elektronica dat wordt ingebouwd varieert van printpanelen en moederborden tot overige fysieke interne componenten zoals, harde schijven, ventilatoren, waterkoeling en (touch-) screens. Vaak zijn ook de aansluitingen aanwezig voor optioneel randapparatuur.

De materialen die men veelal kiest voor een behuizing zijn: kunststof, blikstaal (HF-afscherming), roestvast staal (INOX), ijzer en aluminium.

Plaatwerk behuizing schakelunit

De schakelunit is een multifunctioneel systeem waarmee bepaalde belangrijke factoren, zoals onder andere waterhoeveelheden, temperatuur en klimaat, op afstand kunnen worden bewaakt.

Het ontwerp voor de schakelunit is afgestemd op al bestaande elektronica. De unit beschikt over meerdere aansluitingen zodat bestaande meet- en randapparatuur op eenvoudige wijze kan worden aangesloten.

De unieke plaatstalen constructie, gecombineerd met een speciale finish, maakt de behuizing spatwaterdicht waardoor het uitstekend toepasbaar is in vochtige ruimtes.

Plaatwerk behuizingen test units

De test units bestaan uit plaatwerk behuizingen en worden gebruikt voor het testen van voorgeassembleerde elektrotechnische meetcomponenten.

Het is erg belangrijk dat deze componenten op kwaliteit worden getest, vooral omdat de onderdelen zullen worden toegepast in meetapparatuur voor laboratorium doeleinden.

De plaatwerk behuizingen zijn vervaardigd uit staalplaat dat al is voorzien van gatenpatronen. Dit maakt de behuizing uitermate geschikt voor snelle montage van randapparatuur en alle fysieke interne componenten. De onderdelen die zijn geïntegreerd kunnen tevens op eenvoudige wijze worden gemonteerd of uitgewisseld.

Het geheel bestaat uit losse bouwdelen die als assembly kunnen worden samengebouwd. De unit is voorzien van een afscherming uit polymethylmethacrylaat. Het plaatwerk heeft een nette poedercoating als finish.