Projectmanagement

Als full-service bureau denken en werken wij mee gedurende het gehele project. Onze veelzijdige kennis in engineering is op elk moment beschikbaar, wanneer u dat nodig heeft. Slimme projectmanagement wanneer u dat nodig heeft. Wij zoeken altijd de beste en voordeligste oplossing voor uw vraagstukken.

Productontwikkeling_ok

Tijdelijk extra mankracht nodig?

Heeft u voor een bepaald project extra personeel nodig of kampt met u met een tijdelijke onderbezetting? Niivotec kan u ondersteuning bieden met uw technische werkzaamheden, zoals werktuigbouwkundige engineering, designontwikkeling en productontwikkeling. Op basis van uw eisen en wensen denken wij actief mee over concepten, oplossingen en verbeteringen.

 

Ook voor projectmanagement van deelprojecten

Komt u in tijdnood door een naderende deadline of wilt u een project laten uitbesteden? Wij kunnen u helpen door uw project, of een deel ervan, over te nemen. Bij het uitbesteden van werkzaamheden zorgen wij voor de juiste afstemming van taken die uitgevoerd moeten worden. We praten met alle betrokken partijen en wisselen alle benodigde gegevens snel uit, zodat het project effectief en efficiënt wordt uitgevoerd. Projectmanagement waarop u kunt bouwen en vertrouwen.

 

Neem direct contact met ons op

Met onze technische achtergrond en specifieke kennis helpen wij u graag waar wij kunnen. Bel ons gelijk voor meer informatie of een afspraak.

 

Neem contact op

productmanagement-1