Fijnmechanica als industriële bewerkingen

Fijnmechanica is een technische discipline gericht op het ontwerpen en bouwen van kleinere precisie onderdelen en apparatuur. Vaak worden hierbij verschillende soorten meet- en controlemechanismen gebruikt.

Aan eindproducten worden vaak hoge nauwkeurigheidseisen gesteld. Om aan deze eisen te kunnen voldoen is een modern uitgerust machinepark noodzakelijk. Vele materialen moeten volgens de nieuwste technologieën uiterst nauwkeurig bewerkt kunnen worden.

 

Complexe fijnmechanische bewerkingen

Fijnmechanica en product engineering vallen binnen de algemene brede werktuigbouwkunde waarin we inmiddels vele jaren ervaring heeft opgedaan. Ons ervaren team, bestaand uit engineers en instrumentmakers, heeft alle kennis in huis om de meest complexe onderdelen te vervaardigen.

 

Aandacht voor techniek én financiën

Bewerkingen zoals draai-, frees-, las- en plaatwerk kunnen wij met grote precisie produceren. Daarbij letten wij niet alleen op het technische, maar óók op het financiële plaatje. Beide factoren bepalen immers of iets maakbaar en haalbaar is. We kunnen kwalitatief hoogwaardig werk bieden tegen schappelijke prijzen.

 

Fijnmechanica allround specialist

Wij zijn niet alleen fijnmechanica specialist in het bewerken van staalsoorten, staallegeringen en kunststoffen, maar ook vele non-ferro’s, waaronder koper, aluminium, zink, brons en messing, kunnen wij moeiteloos bewerken.

U kunt onder andere bij Niivotec terecht voor de volgende industriële bewerkingen:

  • CNC draaien en CNC frezen
  • Kotteren
  • Tappen, boren, zagen
  • Brootsen, trekfrezen, steken
  • Walsen, zetten
  • Laswerken
  • Lijmverbindingen

 

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen?

Neem snel contact met ons op voor een afspraak en een vrijblijvende offerte.

 

Een engineering project uitbesteden?

Komt u (tijdelijk) handen te kort of mist u een expert op het gebied van engineering? Ook projectmanagement kunt u rustig aan ons uitbesteden.